tag:blogger.com,1999:blog-6530185064785932911.post35452377959209713..comments2023-10-16T22:10:13.407+08:00Comments on Pawonike is my Kitchen: PAVLOVAIke Hermawanhttp://www.blogger.com/profile/09959042994681183264noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-6530185064785932911.post-18606605846786283262012-12-06T21:54:35.861+08:002012-12-06T21:54:35.861+08:00sharing saja :)
kalau menginginkan tekstur pavlova...sharing saja :)<br />kalau menginginkan tekstur pavlova yg lebih keras, setelah oven mati, jangan langsung keluarkan pavlova dari dalam oven... tunggu hingga pavlova dalam suhu ruangan di dalam oven, baru keluarkan pavlova... pasti hasilnya lebih keras dibandingkan dengan pavlova yg langsung dikeluarkan saat panas... cmiiw :)Milanda Anggun Fivanggahttp://ceritacumil.blogspot.comnoreply@blogger.com